Sfaturi si ajutor pentru achizitionarea unui SSD


#1

Hei, peeps! :sunglasses:

Dupa mai multe luni de gandire, m-am decis sa imi achizitionez acest SSD. As dori sa intreb, intrucat am un calculator si nu un laptop, daca acesta este destul de bun pentru versiunea de 250GB, daca mai trebuie sa cumpar si alte componente pe langa el gen cabluri, suport, suruburi de prindere si cum as putea sa il montez pe calculatorul meu.

Nu il voi folosi pentru incarcarea windows-ului mai repede, ci ca un spatiu de stocare separat unde vor ajunge doar acele jocuri care au nevoie de viteza de procesare mai buna gen GW2, GTA5, GHOST RECON WIDLANDS etc. Este prima data cand voi atinge un SSD si vreau sa iasa bine din prima. :grin:


#2

Nici nu ai nevoie să te gândești prea mult când vine vorba de achiziționarea unui SSD pentru că este mai mult decât necesar să ai unul. Același SSD îl am și eu, doar că de 500 GB — din câte am citit Samsung EVO 960 M.2 oferă viteză de 5 ori mai mare dar este puțin mai scump. Eu sunt foarte mulțumit de EVO 850, momentan.

Nu mă pricep să-ți spun cât de ușor se montează pentru că eu am plătit pentru asamblarea premium dar cu siguranță primești în cutie tot ce este necesar pentru a-l monta. Eu te sfătuiesc să-l folosești inclusiv pentru sistemul de operare, nu doar pentru jocuri — altfel mi se pare o risipă de bani. :money_mouth_face: