🚀 ctOS: Feedback și propuneri


#1

Site-ul se axează pe informație și ajutor, cu toții avem nevoie să învățăm sau un loc unde să găsim rapid rezolvarea problemei noastre, prin urmare este important în primul rând să înțelegem o problemă și abia apoi să primim o soluție. Nu invers.

Acest site este unul non-profit — ajutați-ne să transformăm acest site într-un loc ideal pentru conversații constructive, contribuind la îmbunătățirea discuțiilor. Subiectele discutate aici sunt importante pentru noi și vrem să fie și pentru tine la fel, ne dorim să le tratrezi cu aceeași importanță. Poate că uneori simțiți nevoia să răspundeți cuiva manifestându-vă dezacordul. E în regulă. Dar țineți minte să criticați ideile, nu persoanele.

Există în dezvoltare și o temă pe culoarea închisă care o să fie lansată în curând — până atunci o să retușăm această temă și cu ajutorul vostru. :blush:


pinned globally #2

#3

Am descoperit niste bug-uri.

cand pui Grid Gallery si Link de la Youtube se suprapun ambele peste post

edit1: bug-ul se face doar cand pui Grid Gallery, daca scoti Grid Gallery si lasi doar poza se vede totul cum trebuie.


#4

Grid Gallery este un plugin doar pentru poze, în special când sunt multe poze recomand folosirea lui. Dacă există doar o poză în subiect trebuie doar să pui imaginea în această căsuța cu mesaj și poza se va încărca pe serverul ctOS. :smile:

Nu recomand să folosiți Imgur sau alte site-uri de upload pentru că folosind o sursă externă site-ul le va marca ca fiind nesigure.