Revolut, banca digitală: transferi bani și cumperi criptomonede


#1

Revolut este o alternativă digitală a serviciilor bancare clasice care include un card de debit contactless (Visa sau Mastercard), schimb valutar, tranzacționare de criptomonede și plăți „peer-to-peer”. Compania a anunțat că își va deschide un birou în România în luna Mai.

Revolut a adăugat opțiunea de a cumpăra, ține și schimba Bitcoin, Litecoin și Ether în oricare dintre monedele disponibile pe platformă. Opțiunea este disponibilă și pentru utilizatorii Revolut din România.

Prin intermediul Revolut utilizatorii pot transfera bani direct prin aplicația mobilă către alți clienți care au cont în cadrul Revolut, dar și către persoane care nu folosesc acest serviciu, prin intermediul unui simplu mesaj, prin WhatsApp sau email. Totodată, pot lua împrumuturi și au acces la conturi curente deschise la o serie de bănci. Clienții Revolut pot scoate bani de la ATM-uri în alte țări decât cea de origine fără a plăti taxe suplimentare și au acces și la un card virtual de debit care poate fi folosit pentru cumpărături online.

Dacă dorești un card Revolut gratuit, trebuie să urmezi pașii de mai jos:

  • Introduci numărul de telefon mobil;

  • Descărci aplicația Revolut din App Store sau Google Play folosind link-ul primit prin SMS;

  • Deschizi un cont care durează 3 minute;

  • Încarci suma minimă de 50 RON care pot fi cheltuiți oricând;

  • Selectezi și comanzi cardul gratuit (cu livrare standard);

Mi-am deschis un cont care a durat foarte puțin, nici nu mă gândeam că procesul de verificare este atât de rapid iar ce m-a încântat pe mine pe lângă faptul că au un curs valutar foarte bun, comisioane zero și procesare instantă este că pot să primesc, să trimit și să schimb criptomonede — pe lângă asta pot schimba din Bitcoin, Litecoin și Ether în cele 25 de valute disponibile. :grinning:


#2

De curand am intrat si eu pe piata asta a crypto monedelor. Mersi de info, o sa ma bag si eu aici.