Razer și-a deschis magazin online de jocuri


#1

Razer care este cunoscută pentru perifericele sale de jocuri a anunțat lansarea magazinului de jocuri care în afară de distribuirea digitală a jocurilor, va recompensa clienții cu credite zSilver pentru orice achiziție. Pentru a fi clar, Razer nu își creează propria platformă, cum ar fi Steam sau Origin — în principiu, a creat un magazin online unde jucătorii pot achiziționa licențe pentru Steam sau Uplay.

Magazinul este accesibil la adresa: gamestore.razer.com

Prin urmare, stimulentul pentru clienți de a cumpăra de la magazinul de jocuri Razer este că, în timp ce aceștia vor cheltui aceiași bani pe un joc ca și pe Steam, Razer îi va recompensa cu puncte pe care le vor putea rambursa pentru perifericele Razer.

O reducere foarte bună pentru un joc superb, de 43% este la Assassin’s Creed® Origins, de asemenea pentru Wolfenstein II: The New Colossus există o reducere de 60% și pentru Tom Clancy’s Ghost Recon® Wildlands de 67%. Promoția expiră pe 13 Aprilie.

O idee bună pentru companie dar ca să fiu sincer mi-ar fi plăcut un competitor pentru Steam așa puternic cum este Razer. Se pare că vom mai avea de așteptat până apare unul. :frowning_face: